Eixam Diabòlic
AMUNT DIMONIS !!!!

Móvil: 640 851 708

lelok
Paraules-claus (per a la referència):
(Separar les teves paraules claus per una mengi)

Flujo RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


FORO DIMONIS

No estás conectado. Connectat o enregistrat

Eixam Diabòlic » Dimonis en acción » Jam del 22 d'abril de 2011

Jam del 22 d'abril de 2011

Ir abajo  Missatge [Pàgina 1 de 1]

1saludo Jam del 22 d'abril de 2011 el Ds Abr 23, 2011 1:23 pm

Admin

Admin
Admin
Admin
Què dir d'aquesta Jam del 22 d'abril de 2011?

Ja des del matí aconseguim muntar els panells que esmorteeixen el so i després, a poc a poc i per torns hem buidat la sala.
Tot preparat per a propiciar una nova trobada entre cultures que es va iniciar amb el TALLER D'ESCRIPTURA (com ho sents), conduïts per l'entusiasme de Silvina vam donar regna solta als nostres bolígrafs que van generar quasi alfabèticament les paraules que brollaven d'un exercici literari que va resultar ser un joc, una divertida experiència creativa a la qual et pots apuntar tots els divendres a les 6 de la vesprada mentre s'ultimen els detalls de la Jam que procurarà començar abans del que solem fer-ho i així no haver de trencar-nos el cor, tallant de sobte el bon clima, per culpa de la inevitable hora d'acabar.

Una frenètica successió de joves promeses que amb disciplina van evidenciar la seua bona fusta d'artista. Així com el luxe d'assistir a una sobirana intervenció de Muriel, la mulata alacantina que evocant moments foscos del nostre passat blanc va donar pas a la segona part, la "Chill-Jam", més acústica, més íntima. On SILVINA va cantar molt bonic i ERIKA ens va regalar la versió més dolça d'Extremoduro que he sentit en la meua vida. Gràcies també als esclaus del Blues que anònimament van abrigallar amb el seu mestratge i la seua companyia (Comprenguen els xics que no els dedique més que aquest curt parèntesi, per a parlar d'ells seria necessari fer, més que un Taller d'Escriptura, un màster de filologia "sessuaaaal").
Qué decir de esta Jam del 22 de abril de 2011?

Ya desde la mañana conseguimos montar los paneles que amortiguan el sonido y luego, poco a poco y por turnos hemos despejado la sala.
Todo preparado para propiciar un nuevo encuentro entre culturas que se inició con el TALLER DE ESCRITURA (como lo oyes), conducidos por el entusiasmo de Silvina dimos rienda suelta a nuestros bolígrafos que generaron casi alfabéticamente las palabras que brotaban de un ejercicio literario que resultó ser un juego, una divertida experiencia creativa a la que te puedes apuntar todos los viernes a las 6 de la tarde mientras se ultiman los detalles de la Jam que procurará empezar antes de lo que solemos hacerlo y así no tener que rompernos el corazón, cortando de raíz el buen clima, por culpa de la inevitable hora de acabar.

Una frenética sucesión de jóvenes promesas que con disciplina fueron evidenciando su buena madera de artista. Así como el lujo de asistir a una soberana intervención de Muriel, la mulata alicantina que evocando momentos oscuros de nuestro pasado blanco dio paso a la segunda parte, la Chill-Jam, más acústica, más íntima. Donde SILVINA cantó muy bonito y ERIKA nos regaló la versión más dulce de Extremoduro que he oído en mi vida. Gracias también a los esclavos del blues que anónimamente arroparon con su maestría y su compañía (Comprendan los chicos que no les dedique más que este corto paréntesis, para hablar de ellos sería necesario hacer, más que un Taller de Escritura, un máster de filología sessuaaaal)
.

Veure perfil de l'usuari http://www.dimonis.org

Tornar a dalt  Missatge [Pàgina 1 de 1]

Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum